halsojobb.se

logga

Sjuksköterska sökes till NATTUPPDRAG på lungavdelning i Uppsala

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-04

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till NATTUPPDRAG på lungavdelning i Uppsala

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till att jobba natt på en lungavdelning i Uppsala i höst.

På avdelningen vårdas i första hand patienter med svåra lungsjukdomar som KOL, lungcancer, cystisk fibros och andningssvikt. Till största del tar avdelningen emot patienter från akuten och andra vårdavdelningar men har även planerad verksamhet.

UPPDRAGSPERIOD
v. 35 - 52.

ARBETSTID 
Heltid, natt.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på lungavdelning. 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet med erfarenhet av lungavdelning, akutsjukvård eller onkologi.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sökes till NATTUPPDRAG på lungavdelning i Uppsala

Centric Care AB