halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska sökes till natt-tjänst på Reuma Hud Njurmedicin i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till natt-tjänst på Reuma Hud Njurmedicin i Solna

Vi erbjuder

 • Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov
 • Kunskaper du inte kan få någon annanstans, framför allt inom dermatologi och reumatologi
 • Personlig utveckling för att skapa en bredd i din yrkesutövning som sjuksköterska
 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
 • Intern och extern utbildning inom respektive specialitet, så som PD-dialys, sårutbildning med mera
 • Möjlighet till att delta i forskningsprojekt inom respektive specialitet
 • Erfarna kollegor
 • Klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom regionens kompetensstege. Eftersom vi är en stor organisation kan vi även erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten
Slutenvården Reuma Hud Njurmedicin är ensamutövare för inneliggande vård för reumatologi- och dermatologipatienter. Även för njurpatienter bedriver vi ett högspecialiserat uppdrag inom regionen.

 • Inom vårdområde Reumatologi utreder och behandlar vi patienter med reumatiska sjukdomar. Behandlingar omfattar bland annat biologiska läkemedel och cytostatika.
   
 • Patienter tillhörande vårdområde Dermatologi kommer mestadels in för utredning, optimering och behandling av komplicerade sår och andra svårbehandlade dermatologiska tillstånd. Vacc-behandling och Pinchgraft för att nämna vanligt förekommande behandlingsmetoder.
   
 • Inom Njurmedicin utreder och behandlar vi både akuta och nyupptäckta tillstånd. En kombination av akuta sjukdomstillstånd och utredningar med en optimerad behandling bidrar till att du som sjuksköterska får ett tvärprofessionellt lärande. Peritonealdialys är en av de behandlingsformer sjuksköterskor lär sig för njurmedicin-patienterna på avdelningen.

Som sjuksköterska hos oss kommer du i team med en undersköterska ansvara för omvårdnaden för våra patienter. Som en del i vårt natt-team kommer du att leda och fördela arbetet med utgångspunkt i att alltid sätta patienten först. Arbetet är varierande med patienter från tre olika specialiteter.

Vår slutenvårdsavdelning är i nybyggda och högteknologiska lokaler som är anpassade för modern vård och planerade med patienten i fokus.

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för specifik omvårdnad och utvecklingsfrågor.
 • intresse för förbättringsarbete
 • finner dig i en föränderlig vardag och anpassar dig efter vad situationen kräver. I nya situationer reflekterar du kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du är en person som inte är rädd för att hugga i där det behövs och som alltid finns där för dina kollegor.
 • följer struktur och planering, men som även kan omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • vill bidra till utveckling av verksamheten med engagemang och gott medarbetarskap.

Kvalifikationer
Krav: Svenskt sjuksköterskelegitimation

Meriterande: Erfarenhet av att jobba inom slutenvård

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation 
4. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Bevis om specialistkompetens 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, infektion, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till natt-tjänst på Reuma Hud Njurmedicin i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset