halsojobb.se

-->

Sjuksköterska sökes till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-20

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

 

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del i vår avdelning med högspecialiserad vård av trakeostomerade barn. Vi är en liten avdelning med plats för 3-4 patienter. Här vårdas barn med trakeostomi och barn med långvarigt behov av andningsunderstöd. Omvårdnad ges ur ett helhetsperspektiv av barn med mer eller mindre omvårdnadsbehov. Arbetet är omväxlande från vård av intensivvårdskaraktär till habilitering och mottagningsverksamhet. 
 
Om tjänsten
Som sjuksköterska har du ansvar för två-tre patienter, beroende på vårdtyngd. I din roll som sjuksköterska kommer du att planera, leda och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder. 

Arbetet på LIVA handlar till stor del också om att stimulera barnets tillväxt och utveckling. Eftersom vårdtiden är lång (3 -12 månader) är det av vikt att du tycker om att "följa" barnet och dess familj. Du kommer du även att stödja och utbilda föräldrarna så att de själva skall känna sig trygga med att ta hand om sitt barn. Under vårdtiden utbildas även personliga assistenter, så att familjen kan komma hem. Du ska med andra ord både kunna ta "steget tillbaka" och låta föräldrarna sköta sitt barn samt kunna agera om en akutsituation uppstår.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, social förmåga, engagemang och samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Specialistutbildning inom barn & ungdom eller intensivvård. Vana av barn och/eller trakeosromi.
 
 Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset