halsojobb.se

logga

Sjuksköterska sökes till Beroendeklinik i Göteborg

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-10

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Beroendeklinik i Göteborg

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till slutenvårdsavdelning på beroendeklinik. Avdelningen vårdar vuxna personer med olika typer av substansbrukssyndrom i kombination med, eller utan annan psykiatrisk samsjuklighet. Avdelningen har 14 vårdplatser och de som jobbar här är läkare, sjuksköterskor, skötare, apotekare, farmaceuter, kuratorer och läkarsekreterare.

UPPDRAGSPERIOD
Omgående - vecka 52 

OMFATTNING
100% 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på mottagning med inriktning psykiatri/beroende. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom psykiatri. Stort plus om du har tidigare erfarenhet av beroendevård.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sökes till Beroendeklinik i Göteborg

Centric Care AB