halsojobb.se

logga

Sjuksköterska sökes till avdelning för Ryggmärgsskador

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till avdelning för Ryggmärgsskador

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterskor till avdelning i Göteborg för ryggmärgsskador. 

UPPDRAGSPERIOD
Omgående t o m vecka 32, med möjlighet till förlängning. 

ARBETSTID
Dag, kväll och natt. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är Leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet, samt tidigare erfarenhet från arbete med ryggmärgskador. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sökes till avdelning för Ryggmärgsskador

Centric Care AB