halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska (rotationstjänst), Hjärt-kärlcentrum Nord, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-25

Ansök nu

Sjuksköterska (rotationstjänst), Hjärt-kärlcentrum Nord, Danderyds sjukhus

Nu har du möjligheten att få arbeta i de bästa av två världar, mottagning och vårdavdelning.

Vi erbjuder en hög trivselfaktor, omväxling och ett självständig arbete i en strukturerad arbetsmiljö.

Vårt anställningserbjudande

Tjänsten innebär att att du roterar mellan Hjärt-kärlcentrum Nord och valfri vårdavdelning inom hjärtkliniken. Du kommer att ha möjlighet att vara med och utveckla vår redan etablerade blodtrycksmottagning/kardiovaskulära riskmottagning. Under det närmaste året kommer vi även ta emot patienter med artärsjukdomar.

Du kommer ha ett fast rullande schema och tjänstgör 1 helg av 4.

Tillsvidareanställning 40 timmar i veckan

60 % mottagning och 40 % vårdavdelning

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som mottagningssjuksköterska innebär sedvanliga mottagningsuppgifter som telefonrådgivning , bokning av patienter till läkarmottagningarna och remiss hantering. Minst en dag i veckan kommer du att få ha egen mottagning för blodtryck/ risk patienter.

Ditt arbete som sjuksköterska på en vårdavdelning innebär att du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt dagliga arbete har du stöd av vårdsamordnare och koordinator.

Vilken vårdavdelning du roterarar mot beror på dina önskemål och tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig sjuksköterska som har erfarenhet från akut hjärtsjukvård och kanske även mottagningsarbete. Viktigt är att du har god kunskap om flöden och processer inom både öppen och slutenvård. 

Personliga egenskaper

Du har ett starkt engagemang, kan arbeta självständigt, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter liksom vi ett gott samarbete och bidrar till bra teamkänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Dela detta jobb

Sjuksköterska (rotationstjänst), Hjärt-kärlcentrum Nord, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB