halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska Psykosavdelning Hudiksvall

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Sjuksköterska Psykosavdelning Hudiksvall

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care

OM UPPDRAGET

Till en psykosavdelning i Hudiksvall söker vi nu dig som är en erfaren och trygg sjuksköterska med några års erfarenhet från arbete inom psykiatrin. Detta är ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder som för en period har behov av att bemanna upp den ordinarie personalstyrkan med en självgående kollega. Vill du testa på att jobba på annan ort, se nya verksamheter och lära känna kollegor från hela Sverige? Då kan du vara den vi söker till det här uppdraget. 

Som bemanningssjuksköterska kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning med inriktning psykosvård. Avdelningen har 12 vårdplatser med dygnet runt intag, Vården bedrivs i teamarbete med läkare, sjuksköterska, kurator och skötare. Avdelningen är indelad i 2 vårdteam.

Vi söker dig som kan jobba 50-75% under veckorna 23, 25, 27, 29, 31 och 32. Behovet gäller framförallt natt. 

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård och väl insatt i tvångsvårdslagstiftningen. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Psykosavdelning Hudiksvall

Centric Care AB