halsojobb.se

Vi ska öppna den psykiatriska heldygnsvården i Karlskoga och behöver därför utöka vårt team med engagerade och drivna medarbetare.

Just nu söker vi Dig som är sjuksköterska och som vill vara med att starta upp och utveckla den psykiatriska heldygnsvården i västra länsdelen.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga. Vi kommer bedriva en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 12 platser. Vi har startat upp ett projekt i Trygg- och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård, i digitalt genombrott via SKL, med syfte att förbättra innehållet i vården för patienten. Detta bygger på de brittiska ideologierna Starwards och Safewards.

Vi kommer införa möjligheter för patienterna att få utbildning i och själva kunna förebygga eller hantera t ex ångest och sömnproblem med olika psykoedukativa insatser. Vi kommer också vara först i Regionen med att införa Brukarstyrda inläggningar där patienter bereds möjligheten att själva lägga in sig utifrån en projektmodell tagen från Region Skåne.

Vi arbetar hälsobefrämjande och kommer utveckla delar på individ- och gruppnivå där fysisk aktivitet, kost och egenvård står på schemat. Vi kommer arbeta med individanpassade vårdplaner där varje patient får en kontaktperson per dag, tillgång till ansvarig sjuksköterska, utskrivningssamordnare samt läkare.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistsjuksköterskeexamen är också välkommen att söka. I händelse av anställning kommer specialistutbildning att utgöra en del i den individuella kompetensutvecklingsplanen.

Du har ett genuint intresse för individer med psykisk ohälsa och hur man genom teamarbete såväl internt som externt, och tillsammans med närstående, kan stödja individen.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Gisela Åker
Telefon: 0761-17 66 28

Facklig företrädare:
Vårdförbundet Merjo Ylilouma
Telefon: 0771-420 420

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-03-31

Låter detta intressant? Välkommen med Din ansökan! Du är också varmt välkommen på en förhandsvisning om Du vill veta mer.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro och Lindesberg samt en avdelning för förstärkt öppenvård under dag och kvällstid i Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sjuksköterska, Psykiatrisk avdelning, Karlskoga

Företag Region Örebro
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb