halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Välkommen till Ortopedavdelningen!

Vi är en härlig avdelning med 15 patienter i olika åldrar. Vi har både elektiva och akuta patienter, vilket gör att vi hela tiden är i rörelse och man utmanas i sin yrkesroll. Vi arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter och läkare. Vi vill hela tiden utvecklas framåt så vi kan erbjuda en extraordinär vård.

För oss är det viktigt att både personalen och patienterna mår bra på vår avdelning.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en ortopedavdelning. Vi gör regelbundet förbättringsarbeten så det är toppen om du är en person som vill engagera dig i verksamheten.

Arbetet innebär nattjänstgöring.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ortopedi eller annan kirurgi.
Du ska kunna hantera stressiga situationer och vilja ha många bollar i luften.
Du är en glad och initiativrik person som ser fram emot att gå till arbetet.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Lovisa Benneck
Enhetschef
0498-204104, 0700-832285
Margona Magnusson
Planerare
073-7658865
Logga

Sjuksköterska ortopedi, natt

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Dela detta jobb