halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Är du legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper och erfarenhet av onkologi- och/eller hematologisk vård? Då har du chansen att bli en i vårt härliga team på onkologenheten.

Arbetsuppgifter

På avdelningen, där det finns 10 vårdplatser, får du vårda vuxna patienter med olika cancerdiagnoser inom alla specialiteter. Vi arbetar utifrån en bekräftande omvårdnad med fokus på patientens behov, mål, resurser och förutsättningar. För att det ska bli så optimalt som möjligt så lutar vi här oss på hela teamets samlade förmmågor. Du som sjuksköterska är en av nyckelpersonerna i vården för att uppnå symtomlindring till patienter i kurativt eller palliativt skede. I omvårdnaden ingår också att skapa goda relationer till närstående, så din förmåga att skapa kontakt och nå fram till människor är därför betydelsefull. 
Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och du kommer som sjuksköterska att ha ansvar för kontroll och påfyllning av dessa. 
Arbetet på avdelningen är varierande och komplext, du kommer också via telefon vara ett stöd kvällar och helger till patienter i hemmet och som är anslutna till palliativa teamet, samt till patienter som får vård och behandling på onkolog- och hematologmottagningen. 
På onkolog- och hematologmottagningen med tillhörande dagsjukvård utreds och behandlas patienter med olika onkologiska och hematologiska sjukdomar. Som sjuksköterska på dagsjukvården ansvarar du för administrering av behandlingar så som cytostatika, antikroppar, gammaglobulin, blod- och trombocyttransfusioner, du ger också patientinformation och är ett viktigt stöd för patienterna.
Du kommer att arbeta i sammanhängande perioder omväxlande på onkologavdelningen och på dagsjukvården. På avdelningen har vi önskeschema och tjänstgör varannan helg och på dagsjukvården är det fast schema måndag-fredag.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom onkologi och/eller hematologi och cytostatika administrering. Meriterande med relevant vidareutbildning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Monica Stuxberg
Enhetschef
0498-20 43 58
Logga

Sjuksköterska onkologi avdelning/­mottagning

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb