halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska omgående till privat specialistmottagning i Sthlm

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Sjuksköterska omgående till privat specialistmottagning i Sthlm

OM UPPDRAGET
Nu letar Centric Care efter en erfaren sjuksköterska som kan jobba dagtid på en privat specialistmottagning i centrala Stockholm. Kliniken erbjuder vård till privata kunder inom ortopedi, gynekologi, urologi, kirurgi och medicin. Som sjuksköterska kommer du att utföra mottagningsarbete med vikt vid att assistera läkare vid samtliga mottagningar på kliniken.

Uppdraget sträcker sig från omgående fram till september 2022 med stora chanser till förlängning.  Arbetstiderna är mån- fredag mellan 08-17, viss flexibilitet med tiderna. Mottagningen är stängd v 30 och 31. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på mottagning med bokning, rådgivning samt assistans av läkare. 

DIN PROFIL 
Legitimerad SSK med minst två års erfarenhet av liknande arbete.  

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska omgående till privat specialistmottagning i Sthlm

Centric Care AB