halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är en erfaren sjuksköterska som älskar det akuta flödet där ingen dag är den andra lik. Du har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper och trivs med att vara en del av ett team. Stämmer det här in på dig? Då ska du läsa vidare. 

Vi har behov av en skicklig bemanningssjuksköterska till en akutmottagningen norr om Stockholm. Uppdraget sträcker sig från omgående och långt framöver. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna jobba minst en helg per månad. 
Vi vill också gärna höra ifrån dig som är intresserad av att jobba extra kvällar, nätter och helger. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akutmottagning där du prioriterar till rätt vårdnivå samt omhändertagande och behandling av akut sjuka patienter. För att arbeta på akuten krävs erfarenhet från tidigare arbete på en akutmottagning. Som sjuksköterska på en akutmottagning skall du bedöma patientens behov av vård och prioriteringsgrad. Vi ser gärna att du är stresstålig, noggrann och skapar god stämning i gruppen då det är högt tempo på avdelningen. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!
DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och vana från akutmottagning. Du bör vara mycket trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska omgående till akutmottagning norr om Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-21

Ansök nu

Dela detta jobb