halsojobb.se

Sjuksköterska och intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker då dig!

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Sjuksköterska och intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker då dig!

Vi är två nya chefer på vårdavdelning 3 som tillsammans med våra medarbetare har mycket tankar och idéer på hur vi vill utveckla vår avdelning och fortsätta att driva den framåt i Tiohundras anda. Välkommen med på denna resa tillsammans med oss!

Om oss

Vi jobbar i team om sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete med läkare och paramedicinare. Tillsammans med ditt team kommer du kunna fokusera 100 % på omvårdnaden av patienten då det finns stödfunktioner såsom koordinator, samordnare samt receptarie. Vi bedriver både akut och elektiv kirurgi och avdelningen präglas av korta vårdtider. 

Vi arbetar med individuell kompetensutveckling efter medarbetarnas önskemål och verksamhetens behov.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten
I din roll som sjuksköterska på vårdavdelningen planerar, leder och utför du omvårdnadsarbetet. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare finns det stora möjligheter att använda samt att fördjupa dina kunskaper. Du väljer själv vilken tjänstgöringsgrad du önskar samt om du vill arbeta dag alternativt natt eller ha en kombinationstjänst dag/natt, valet är ditt.

Rekrytering sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Om dig
Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Dela detta jobb

Sjuksköterska och intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker då dig!

Tiohundra AB