halsojobb.se

Sjuksköterska – nu stärker vi teamet på Norrtälje sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska – nu stärker vi teamet på Norrtälje sjukhus

På våra vårdavdelningar erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet är vår styrka.
 
Om oss
På Norrtälje sjukhus har vi fyra vårdavdelningar - avd 1 Silviacertifierad Geriatrik, avd 2 Ortopedi och stroke, avd 3 Kirurgi samt avd 4 Medicin. Norrtälje sjukhus har en andraplats i Dagens medicins kvalitetsgranskning av mindre sjukhus i landet. Vi har fått toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus.

Med vårt nya sjuksköterskeavtal kan du arbeta kortare arbetsvecka med bibehållen heltidslön samt erhålla en kvarstannandebonus. För dig som fyllt 40   
år kan det vara bra att veta att du hos oss får en extra semestervecka.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Arbetet på vårdavdelningarna är utvecklande, stimulerande och omväxlande. Som sjuksköterska hos oss väntar ett individuellt utvecklingsprogram beroende på tidigare erfarenhet och vi arbetar aktivt med kompetensstegar. 
 
Ditt team består av bland annat undersköterskor, läkare och paramedicinare. Du kan arbeta nära patienten eftersom mycket av för- och efterarbetet dagtid sköts av dina kollegor i teamet. Som sjuksköterska har du dels en koordinator som t ex hjälper dig med operationsförberedelser, att sätta PVK, ta blodprover och mycket mer. Du har också en resurs i form av samordnande undersköterska som bland annat hjälper till med vårdplaneringar och in- och utskrivningsanteckningar.  
 
Anställningsform och sysselsättningsgrad bestämmer vi tillsammans utifrån vad som passar dig. Du väljer även om du vill jobba dag alternativt natt eller ha en kombinationstjänst dag/natt, valet är ditt. Vi erbjuder också individuell schemaplanering och friskvårdsbidrag.  

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, men välkomnar även dig som går sista terminen på sjuksköterskeprogrammet.  

Med patienten i fokus bidrar du till en sjukhusvistelse som präglas av vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
 
Sök tjänsten via denna annons alternativt fyll i vår intresseanmälan här. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar!
 
Kraften i teamet - du är väl en av oss?

Hälsningar Catarina Pommer, verksamhetschef. 
Tel: 0176-326 825 
E-post: catarina.pommer@tiohundra.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska – nu stärker vi teamet på Norrtälje sjukhus

Tiohundra AB