halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska Neuropsykiatrisk Affektiv mottagning (NPA), Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Sjuksköterska Neuropsykiatrisk Affektiv mottagning (NPA), Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Neuropsykiatriska affektiva mottagningen (NPA) är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som främst bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av adhd/add av medelsvår eller svår karaktär, samt annan specialistpsykiatrisk samsjuklighet. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykopedagogiska interventioner och läkemedelsbehandling.

Vårt mål är att erbjuda kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. På mottagningen arbetar vi i team med bred kompetens i form av psykolog, sjuksköterska, läkare, kurator, behandlingsassistent, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, rehabiliteringskoordinator och medicinsk sekreterare.

Nu söker vi en sjuksköterska till vår verksamhet i Sundsvall för vikariatsanställning tom 2022-11-01. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska vid NPA består i huvudsak av uppföljning av effekt för patienter som erhåller farmakologisk behandling med centralstimulantia. Sjuksköterskan följer patienten både vid ny insättning av centralstimulantia men gör även årskontroller. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom puls och blodtryckstagning samt telefonrådgivning via TeleQ och 1177 ingår. Övervakade urinprov görs på mottagningen och ingår också i arbetet som sjuksköterska.

Hos oss får du arbeta i ett positivt och öppet arbetsklimat tillsammans med kompetenta kollegor och handledare. Du erbjuds goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling samt friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme varje vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri ses som meriterande. Vi ser det som en förutsättning att du är nyfiken och intresserad av psykiatriskt teamarbete.

För att trivas i denna roll bör du vara en lugn och stabil person som har förmåga att bibehålla kontrollen även i situationer som stundtals kan upplevas som stressiga. Du är självgående genom att du tar ansvar och driver ditt arbete framåt på ett noggrant, stukturerat och effektivt sätt. I rollen är det viktigt att du har en god empatisk förmåga varvid du kan sätta dig in i en annan persons situation, utan att för den delen ta över personens känslor. Vi ser också att du har en positiv attityd till ditt arbete och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du bli vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att efterfrågas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristine Lokrantz

Enhetschef

Telefon: 073-84 25 818

E-post: kristine.lokrantz@rvn.se

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska Neuropsykiatrisk Affektiv mottagning (NPA), Sundsvall

Region Västernorrland