halsojobb.se

-->

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning K81-83

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-01

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning K81-83

 

Vi erbjuder

Välkommen till oss på ortopedavdelningen inom trauma och akut kirurgi.

Vi är en vårdavdelning som hjälper människor med skador inom rörelseapparaten, antingen på grund av en akut skada eller för en planerad operation. Som sjuksköterska arbetar du tätt tillsammans med undersköterskor för att stötta och behandla patienten under sin vistelse hos oss.

De akuta skadorna är oftast olika typer av frakturer, exempelvis ben, armar eller rygg. Vi hjälper även människor med muskelskador, senskador, luxationer och olika typer av smärttillstånd relaterad till rörelseapparaten. 

De planerade inläggningarna är oftast olika protesoperationer, vanligast i höft eller knä.  Vi utför även revisionsoperationer av proteser samt tar hand om komplikationer relaterat till proteskirurgin. Vi opererar även diskbråck och spinalstenos.

Om tjänsten

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienterna, pre- och postoperativt, vilket innebär att göra bedömningar av omvårdnadsbehov och göra insatser samt utvärdera. Du kommer även att ta emot och skriva in både akuta och planerade patienter, detta innefattar även förberedelse inför eventuell operation. De flesta av våra patienter är opererade i rörelseorganen, därför kommer du att få arbeta mycket med smärtlindring och du behöver ha förmågan att ge ett lugnt och tryggt bemötande.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 70-100%, där heltid motsvarar 32,20 timmar/vecka.

Vi söker

Vi söker en person som är positiv, öppen och nyfiken med god samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska 

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning K81-83

Karolinska Universitetssjukhuset