halsojobb.se

-->

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning

 

Välkommen till oss på ortopedavdelningen inom trauma och akut kirurgi!

Vi är en vårdavdelning som hjälper människor med skador inom rörelseapparaten, antingen på grund av en akut skada eller för en planerad operation. Som sjuksköterska arbetar du tätt tillsammans med undersköterska, fysioterapeut, läkare och arbetsterapeut för att stötta och behandla patienten under sin vistelse hos oss.

De akuta skadorna är oftast olika typer av frakturer (exempelvis ben, armar eller rygg). Vi hjälper även människor med muskelskador, senskador, luxationer och olika typer av smärttillstånd relaterad till rörelseapparaten.

De planerade inläggningarna är oftast olika protesoperationer, vanligast i höft eller knä. Vi utför även revisionsoperationer av proteser samt tar hand om komplikationer relaterat till proteskirurgin. Vi opererar även diskbråck och spinalstenos.

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss är att arbeta mycket med smärtlindring och mobilisering hos patienterna men också att förbereda patienter inför operation.

Vi söker nu dig, ung som gammal, erfaren som ny!
  
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 50-100% enligt överenskommelse, där heltid motsvarar 32,20 timmar/vecka.
 
Vi söker 
Vi söker en person som är positiv, öppen och nyfiken med god samarbetsförmåga. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska 
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset