halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska natt till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Sjuksköterska natt till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg som arbetar med att ge kvalitetssäker vård till kommunens medborgare inom hemsjukvård, kommunsjukvård och rehabilitering. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt fysio- och arbetsterapeuter. Vi är Tillsammans är vi närmare 150 medarbetare och drivs av våra ledord om att skapa bra dagar tillsammans. Vi bedriver hälso- och sjukvård inom hela Linköpings kommun och söker nu dig som vill vara med och skapa bra nätter inom vår jourverksamhet. Jourverksamheten utgår från Ålerydsvägen 5 och har stora delar av Linköpings kommun som ansvarsområde.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i Hälso- och sjukvårdsorganisationen ansvarar du i din yrkesroll för att leda omvårdnadsarbetet och att tillsammans med övriga medarbetare göra en samlad bedömning och utföra hälso och sjukvårdsinsatser utifrån patientens behov. Att arbeta som sjuksköterska på natten innebär att du tillsammans med en kollega får möta olika vårdbehov även inom LSS och social omsorg. Därmed erhåller du en bred erfarenhet inom hälso- och sjukvård.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera läkemedel, ge infusioner, hantera läkemedelspumpar och övrig medicinteknisk utrustning. Du får göra bedömningar utifrån varje specifik händelse utföra åtgärder och även uppföljningar telefonrådgivning till omvårdnadspersonal för de patienter som kommunen ansvarar för. Du får också assistera vid läkares myndighetsutövning och vid akuta hembesök.

På Hälso- och sjukvårdsorganisationen kan du se exempelscheman, uppdragsbeskrivning och annat som kan vara intressant för dig. Vi erbjuder en individuellt utformad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt då arbetet innebär patient-och anhörigkontakt samt dokumentation. Du behöver även ha körkort för bil med manuell växel.

Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska med god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du är självgående, tar ditt uppdrag på stort allvar och kan driva processer framåt. Du har lätt för att ställa om och ändå behålla ett kvalitetsmedvetet fokus. Du trivs med att jobba nära din kollega och har en välutvecklad förmåga i patientbedömningar och i att fatta beslut. Du har förmåga att jobba självständigt, ta kommando och leda i situationer som kräver det.

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 7657

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Linköpings kommun