halsojobb.se

Sjuksköterska, natt till Hallen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-28

Ansök nu

Sjuksköterska, natt till Hallen

Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 52 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Det finns även två dagverksamheter. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckrosen, tvärbana, samt till bussar som går till pendelstationerna Solna och Sundbyberg.

Nu söker vi en kollega till natten som har stort intresse för äldreomsorgen att blir vårt nästa kollega till Hallen vård- och omsorgsboende. 

Dina kollegor kommer att vara omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
Inom Förenade Care vi personal förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för att säkerställa en god hälso- och sjukvård för de som bor på enheten. Du har omvårdnadsansvar för ett antal boende, men i teamet hjälper vi varandra med det dagliga arbetet på hela boendet. Tillsammans med teamet ska du planera, organisera och följa upp omvårdnadsarbetet utifrån individens behov. 

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Dokumentation sker i SAFEDOC utifrån ICF. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Specialistkompetens som t.ex. Silviasjuksköterska, demens, geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.  

Personliga egenskaper 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. 
Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som högsocialt kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Antal lediga platser

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 70 %, tillsvidareanställning med rullande schema. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön
Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Anne Viertola
verksamhetschef
Telefon: 073-436 78 21
E-post: annev@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
2021-09-30
Ansökningar behandlas löpande.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, natt till Hallen

Förenade Care AB