halsojobb.se

Sjuksköterska Natt sökes till område Öron Näsa Hals

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-24

Ansök nu

Sjuksköterska Natt sökes till område Öron Näsa Hals

Hos oss på ÖNH finns en spännande patientmix bestående av både barn och vuxna. Du får en unik kompetens inom området och får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det område som intresserar dig mest. Vi på Öron Näsa och Hals söker en sjuksköterska som vill förstärka vårt team ytterligare. 
 
Välkommen till oss i Huddinge!

Bli en del av vårt team!

Vi vårdar patienter med sjukdomar och skador i Öron, Näsa och Hals-området. 
På vårdavdelningen har vi dels ett akut flöde där vi lägger in patienter från vår akutmottagning, dels ett ett stort kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna. Operationerna sker både i dagkirurgi och slutenvård. Det är viktigt att du är intresserad av kirurgisk vård, men också av de akut sjuka patienterna som vi tar hand om. 
 

Om tjänsten

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med både elektiv och akutsjukvård.

På natten arbetar man två sjuksköterskor och vissa nätter även en undersköterska. Patientgruppen är både vuxna och barn.

Arbetstiderna är natt med heltidsmått 32:20 t/v. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Arbetstiden är nattetid enligt ett fast rullande schema som även innefattar helger och röda dagar. 
 

Vi erbjuder

Vi värnar om att personalen ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i. 

Kompetensutveckling och olika föreläsningar erbjuds löpande. Vi har också en aktiv specialistförening för öron-näsa-halssjuksköterskor där vi årligen erbjuder deltagande i utbildningsdagar.
 
Vi söker

Dig som är trygg i din roll som sjuksköterska, är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga men även kan arbeta självständigt samt bidrar till ett bra arbetsklimat. 
 

Kvalifikationer 

Krav: Leg. sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom.
Meriterande: Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- eller kirurgisk vård är meriterande. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Krav:

Meriterande:

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska Natt sökes till område Öron Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset