halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Avdelning C4 med hjärtmedicinsk inriktning har 15 vårdplatser. Vi vårdar patienter med hjärtinfarkt, rytmrubbningar och hjärtsvikt. Hjärtövervakningsmöjlighet finns till 8 av vårdplatserna. Patienterna vårdas i enkelrum. För dig som sjuksköterska finns möjlighet till kompetensutveckling internt och externt. Viss utbildningstid (under dagtid) ingår i schemat.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 7-8 patienter på hjärtmedicinavdelningen där 15 patienter vårdas. Du arbetar tillsammans med en annan sjuksköterska under natten. Avdelningen har ett nära samarbete med ortopedavdelningen som finns bredvid och även där är det två sjuksköterskor i tjänst nattetid. Utöver det finns det en nattransportör att tillgå.

Kvalifikationskrav

Att du som söker är legitimerad sjuksköterska är ett krav. Erfarenhet av hjärtsjukvård/akutsjukvård är meriterande. För arbetet som sjuksköterska hos oss behöver du vara självständig och flexibel. Du kommer att arbeta med erfarna kollegor. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Sjuksköterska natt, hjärtmedicin

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Dela detta jobb