halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska natt

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Sjuksköterska natt

Socialförvaltningen, Hemvård, Sjuksköterskor

Nattsjuksköterska

Vi söker en flexibel sjuksköterska för natt och kvällstjänstgöring.

Är du en legitimerad sjuksköterska? Ser du utvecklingspotential i det du tar dig an och vill ha ett stimulerande arbete? Kanske är det dig vi söker. Just nu söker Olofströms kommun en sjuksköterska till natt- och kvällstjänstgöring.

Vi erbjuder en individanpassad introduktion. För Olofströms kommun är det viktigt att alla känner sig välkomna.
Vår närhet till varandra, kompetens och samlade erfarenhet, ger oss möjligheter att ge patienterna vård med god kvalitet och hög service. Tillsammans arbetar vi för en öppenhet, ärlighet och glädje.

Arbetsuppgifter
Vad ingår i din yrkesroll?
Som sjuksköterska i vårt team arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. I din roll ansvarar du för egna bedömningar, utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita/Life Care. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.
Du ansvarar för de som bor i ordinärt såväl som särskilt boende. Du har en viktig roll när det gäller avancerad vård liksom vid palliativ vård då vi i Blekinge ej har ASIH. All avancerad vård i hemmet bedrivs inom ramen för hemsjukvård.  
Som sjuksköterska deltar du i verksamhetens förbättringsarbete. I ditt uppdrag som kväll och nattsjuksköterska förekommer ensamarbete. Detta passar dig som är trygg med att kunna prioritera och fatta beslut på egen hand. Omvårdnadspersonalen som arbetar natt är dina kollegor och teamarbetet är en viktig del. Som sjuksköterska är du också en förebild för andra personalgrupper i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att lyckas i rollen ska du bland annat:
- Arbeta självständigt och ta egna initiativ.
- Ha god samarbetsförmåga.
- Vara lyhörd, öppen, kommunikativ och ha ett gott bemötande gentemot de medarbetare, patienter och närstående du möter i ditt arbete.
-Vara lösningsfokuserad och anpassa ditt arbete och tankesätt utifrån förändrade situationer.
-I din roll som sjuksköterska skall du känna dig trygg i att leda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor.

B körkort krävs

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform

     

Tillsvidareanställning

Anställningsform

 

Heltid

Antal lediga befattningar

 

1

Sysselsättningsgrad

 

100%

Ort

 

Olofström

Land

 

Sverige

Referensnummer

 

2021/151

Kontakt

 

Maria Theandersson, 0454-93085

Facklig företrädare

 

Mona Hoff Vårdförbundet, 0454-93000 vx
Michaela Grahovar Korner, 0454-93000 vx

Publicerat

 

2021-12-28

Sista ansökningsdag

 

2022-01-16

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt

Olofströms kommun - Socialförvaltningen