halsojobb.se

logga

Sjuksköterska natt

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska natt

Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Sjuksköterskeenheten i Sotenäs kommun består av 21 sjuksköterskor med olika kompetenser och uppdrag. Som sjuksköterska på natten arbetar du självständigt och i team med undersköterskor. Du utgår ifrån sjuksköterskeenheten i Kungshamn, där du träffar dina sjuksköterskekollegor för rapport både i början av ett pass och i slutet.

Ditt arbete består av sedvanligt arbete inom hemsjukvård med bedömningar och insatser inom hälso- och sjukvård. I dagsläget är det ca 250 patienter inskrivna i hemsjukvården, där ca 150 bor på något av våra två äldreboenden. Vi har också samverkande sjukvård där assistansuppdrag och uppdrag via 1177 kan bli aktuellt.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du deltar i arbetsplatsträffar, utbildningsdagar och andra tillfällen tillsammans med övriga på enheten. Vi har ett nära samarbete med legitimerad personal på kommunrehab som går under samma enhetschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Som anställd i Sotenäs kommun erbjuds friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahos

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du ska kunna arbeta självständigt och vara trygg i dina bedömningar. Du arbetsleder hälso- och sjukvårdsarbetet och har god samarbetsförmåga med övrig nattpersonal. Du ska kunna arbeta strukturerat, behovsinriktat och målinriktat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med en specialistutbildning som är relevant. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. 

Som person är du trygg och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

Villkor 

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut. 

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid/Deltid

Tillträde

     enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Sotenäs

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/94

Kontakt

  • Birgitta Cederberg, 0523 - 66 43 26

Facklig företrädare

  • Vårdförbundet, Eva Nohr Bredin, 0523 - 66 44 75

Sista ansökningsdag

     2021-09-30

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska natt

Sotenäs kommun