halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Onkologen har 10 vårdplatser för vuxna patienter med diagnostiserad cancer inom alla specialiteter och maligna hematologiska sjukdomar. 
Vi arbetar utifrån bekräftande omvårdnad där man fokuserar på patientens behov, mål, resurser och förutsättningar. Vi arbetar i team utifrån helhetsperspektiv och där ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom palliativ vård. På onkologavdelningen är det två sjuksköterskor nattetid som tillsammans ansvarar för 10 patienter. Hos oss får du möjlighet att nyttja dina kunskaper inom många olika specialiteter.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ge god omvårdnad och symtomlindring till patienter i kurativt och palliativt skede och även till patienter som är i livets slut. I omvårdnaden ingår också att skapa goda relationer till patientens närstående. Du kommer också att ansvara för att ge stöd och råd via telefon till patienter i hemmet som är anslutna till palliativa teamet, samt till patienter som får vård/behandling på onkolog- och hematologmottagningen. Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och du som sjuksköterska har ansvar för kontroll och påfyllning av dessa.

Vi tillämpar önskeschema.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjuksköterska och det är en fördel om du har jobbat minst ett år i yrket. Känner ett engagemang för ditt yrke och att tillsammans med oss vilja vara med och utveckla avdelningen. Du är trygg i dig själv och kan arbeta självständigt, samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du ska ha god samarbetsförmåga då vi arbetar i team runt patenten. Att sätta patienten i fokus är för dig en självklarhet.

Vi använder Take Care för journalföring, vilket är meriterande om du har erfarenhet av.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Aktuell vidareutbildning är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Monica Stuxberg
Enhetschef
0498-20 43 58
Logga

Sjuksköterska natt

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb