halsojobb.se

Sjuksköterska mottagningen geriatrik neurologi rehabilitering Sundsvall

Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Sjuksköterska mottagningen geriatrik neurologi rehabilitering Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Verksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering söker sjuksköterska till geriatrikmottagningen.

Arbetsuppgifter

Vår mottagning tar emot patienter för utredning och behandling av t.ex. minnesproblem, stroke och Parkinsons sjukdom. På vår dagrehabilitering är den huvudsakliga inriktning rehabilitering av strokepatienter.

Arbetet består till stora delar av telefonrådgivning och administrativa uppgifter såsom att planera och boka läkarmottagning. Du kommer också att ha dina egna mottagningsbesök och assistera vid läkarbesök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av mottagningsverksamhet och i synnerhet geriatrik. Du kan arbeta både självständigt och främja god teamverksamhet. Du är positiv till utvecklingsarbete och har ett gott bemötande.

Tycker du som vi att arbetsklimatet är viktigt välkomnar vi dig varmt till en mottagning med mycket skratt och glädje.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Blomkvist Back

Enhetschef

Telefon: +46732707906

Mobiltelefon: +46732707906

E-post: kerstin.blomkvist.back@rvn.se

Susanne Rönnberg

Vårdförbundet

Telefon: +4660183780

E-post: susanne.ronnberg@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska mottagningen geriatrik neurologi rehabilitering Sundsvall

Region Västernorrland