halsojobb.se

Sjuksköterska med studentansvar till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Sjuksköterska med studentansvar till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Är du en ambitiös och målmedveten barnsjuksköterska med stort intresse för utbildning och kompetensutveckling? Vill du vara med och utveckla vården och ansvara för våra studenter både inom slutenvården, dagvården samt öppenvården?

Vi söker nu en AKA/studentansvarig sjuksköterska Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge!

 

 

Vi erbjuder
En arbetsplats med stort engagemang, mycket glädje och stora utvecklingsmöjligheter.

Hos oss utreder och behandlar vi barn med blod -, lever - och njursjukdomar i åldrarna från nyfödd till det år de fyller 18. Våra patienter är barn med både kroniska sjukdomar, akuta sjukdomar eller barn som transplanterat exempelvis stamceller, lever eller njurar. Hit kommer barn som behöver dialys, barn med tumörsjukdomar som behandlas med cytostatika eller barn med immunbrister.

Mer än hälften av patienterna är från andra delar av landet och bor då i regel på Ronald McDonald Hus. Barnregionvårdsavdelningen ligger i anslutning till en dagvårdsavdelning där många av barnen följs efter att de skrivits ut från avdelningen.

 

Om tjänsten
Som AKA/studentansvarig sjuksköterska hos oss kommer du att ha hand om våra studenter. Du samarbetar med sjuksköterskor inom Barnregionvården, planerar uppdraget med omvårdnadscheferna och organiserar utbildningsinsatserna för våra studenter. Uppgifter som förekommer är att organisera utbildningsflödet inför varje termin, ha god kontakt med våra lärosäten samt stötta handledare under uppdraget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 38,15 timmar per vecka där arbetet fördelas genom 20% tjänstgöring som studentansvarig sjuksköterska under terminerna och 80 % tjänstgöring genom kliniskt arbete som specialistsjuksköterska på vårdavdelningen. I den kliniska delen av tjänsten ingår kvälls och helgarbete enligt avtal.

 

Vi söker
Vi söker dig som är barnsjuksköterska med stort engagemang och intresse för barnsjukvård.

Det är av stor vikt att du har en hög empatisk förmåga och personlig mognad då du kommer att möta barn och ungdomar med livslånga sjukdomar och deras familjer.

Tjänsten ställer krav på att du är bekväm med att arbeta självständigt och tar mycket eget ansvar. God kommunikation och samarbetsförmåga med kollegor, chefer, barn och familjer är en självklarhet.

 

 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom samt minst tre års erfarenhet av barnsjukvård. Handledarutbildning.
Meriterande: Tidigare student-/ utbildnings-/utvecklingsuppdrag och/eller handledning.

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med studentansvar till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset