halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska med specialfunktion till Akutmottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska med specialfunktion till Akutmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Akutmottagningen i Sundsvall är en dygnet-runt-öppen mottagning. Vi tar emot akut insjuknade, olycksfall samt patienter med allvarliga sjukdomstillstånd som kräver sjukhusvård. Hos oss bedriver vi ett patientnära teamarbete där våra olika yrkesprofessioner samverkar.

Nu söker vi sjuksköterska med specialfunktion för delat uppdrag som avvikelsesamordnare till vår verksamhet för tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du 50% som sjuksköterska på mottagningen och resterande 50% som avvikelsesamordnare i nära samarbete med vår befintliga avvikelsesamordnare.

Som avvikelsesamordnare handlägger du tillsammans med verksamhetschef, enhetschefer och MLA verksamhetens avvikelser samt initierar behov av händelse-eller riskanalys. Du kommer även att delta i händelseanalysarbete i nära samarbete med kvalitet och patientsäkerhetsavdelningen. Du ger stöd till medarbetarna i avvikelserapportering och är verksamhetschefen behjälplig i hanteringen av IVO ärenden.

Hos oss har du goda möjligheter till utveckling inom yrket både genom intressanta arbetsuppgifter och många utbildningar. Inskolningen individanpassar vi just för dig.

Kvalifikationer

Din formella kompetens är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av kvalitets-eller utredningsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete i olika datasystem som ex Systeam Cross och Platina. Meriterande är kunskap och erfarenhet inom akutsjukvård, gärna med adekvat vidareutbildning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi ser att du är en team player som tycker om att utmanas i arbetet. Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser också att du har lätt för att ta egna initiativ och arbetar effektivt och strukturerat såväl självständigt som i samarbetet med kollegor. Du är tillmötesgående och lösningsorienterad och anstränger dig för att hjälpa andra.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katharina Lindbergh

Enhetschef

Telefon: +4660181077

E-post: katharina.lindbergh@rvn.se

 

Kajsa Larsson

Enhetschef

Telefon: +4660181844

E-post: kajsa.larsson@rvn.se

 

Johanna Jonsson

Vårdförbundet

E-post: johanna.jonsson1@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med specialfunktion till Akutmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland