halsojobb.se

Sjuksköterska med spec utb. inom demens

Ansök nu

Sjuksköterska med spec utb. inom demens

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vårt Demensboende på Norshöjden i Falun.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

Som sjuksköterska på Norshöjden arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Vi samarbetar vi med A&Os 2 övriga enheter på helger/helgdagar och då arbetar man som SSK var 8:e helg (ev 2 helger på 8 veckor)

Övrigt:
Arbetstid/Varaktivitet
75% med tjänstgöring, dag och helg. Tillsvidare
Tillträdesdatum: 28 september eller enligt överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:
Verksamhetschef, Lena Kristoffersson
Mail: lena.kristoffersson@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0763-186290

eller

Bitr. Verksamhetschef, Catrin Eriksson
Mail: catrin.eriksson@ansvarochomsorg.se

  • Deltid
  • Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
  • Ansök före sep 28

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska med spec utb. inom demens

A&O Ansvar och Omsorg