halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska med samordningsansvar för studenter till ÖNH

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Sjuksköterska med samordningsansvar för studenter till ÖNH

Referens nummer

2021/1651

Om oss
Öron Näsa Hals är en högspecialiserad verksamhet där vi tar emot både vuxna och barn som ska genomgå planerad kirurgi inom Öron Näsa Hals, käkkirurgi samt facialiskirurgi. Vi har dessutom intag från ÖNH akuten där vi behandlar vuxna patienter i behov av specialistvård. 

• Hos oss erbjuds du individuellt anpassad introduktion
• Kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål
• Ett nära och givande samarbete med andra yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter
I rollen som studentansvarig sjuksköterska ansvarar du för samordning, utveckling och uppföljning av sjuksköterskestudenter placerade på ÖNH. Du kommer även ha en stödjande roll mot handledande kollegor på enheten. Vi ser därför gärna att du har god pedagogisk kompetens och trivs att arbeta i team. Rollen som studentansvarig sjuksköterska kombineras med klinisk tjänstgöring på vårdavdelningen.

Vi söker dig som har stort intresse utveckling och handledning!

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med dokumenterad erfarenhet av arbete på vårdavdelning. Du bör vara trygg i din roll som sjuksköterska och ha god pedagogisk kunskap. Handledarutbildning 7.5 Hp samt annan pedagogisk utbildning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1) CV

2) Personligt brev 

3) Övriga dokument

- Yrkes legitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med samordningsansvar för studenter till ÖNH

Karolinska Universitetssjukhuset