halsojobb.se

-->

Sjuksköterska med inriktning mot kranskärlssjukdom till Tema hjärta och kärl

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-27

Ansök nu

Sjuksköterska med inriktning mot kranskärlssjukdom till Tema hjärta och kärl

 

Vill du vara med och förbättra vården för patienter med kranskärlssjukdom på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge?
 
Om oss
Inom Tema Hjärta och Kärl på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge bygger vi nu upp en Hjärtdagvårdsavdelning (HDA) för patienter med känd eller misstänkt kranskärlssjukdom. Målet med dagvårdsavdelningen är att kunna ta emot patienter för utredning och snar uppföljning avseende eventuell kranskärlssjukdom. I dagsläget samarbetar vi med temats egna ekokardiografienhet för kranskärlsutredning och på sikt kommer vi även att involvera andra undersökningsmodaliteter såsom CT-kranskärl. Vi är även en del av den elektiva koronarangiografi/PCI-verksamheten. Inom kranskärlsteamet har vi ett nära samarbete mellan sjuksköterskor och kardiologer samt med personalen på koronarinterventionsenheten.
 
Vi erbjuder  
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ vård med stark koppling till forskning och utbildning så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi kommer att se till att du får de bästa förutsättningar till din fortsatta utveckling. Vi arbetar med personcentrerad vård som vi utvecklar kontinuerligt. Du kommer få en möjlighet att vara en del i utformandet av den framtida HDA verksamheten. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.
 
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
-    koordinering kring utredningar av patienter med misstänkt kranskärlssjukdom på HDA för kranskärl samt ta om hand om patienterna inför och efter icke invasiva undersökningar. 
-    ta emot patienter som är i behov av snabb uppföljning efter PCI eller hjärtinfarkt. 
-    vara en del i teamet på inskrivningsmottagning som tar hand om patienter som skall genomgå elektiv koronarangiografi/PCI.
 
Vi söker 
Vi behöver dig som är driven, självständig i ditt arbete och utåtriktad. Du är också välorganiserad, ansvarstagande och har bred kunskap om vilka utredningar och behandlingar som är aktuella vid kranskärlssjukdom.
 
Kvalifikationer 
Krav: Sjuksköterskelegitimation. Erfarenhet av vård vid kranskärlssjukdom
 
Meriterande:
- specialistsjuksköterskeutbildning i hjärtsjukvård eller poängkurser inom ischemisk omvårdnad och andra poängkurser inom kardiologisk omvårdnad.
- tidigare arbetat med kranskärlsjukvård, hjärtintensivvård eller koronarangiografiverksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionalutveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska med inriktning mot kranskärlssjukdom till Tema hjärta och kärl

Karolinska Universitetssjukhuset