halsojobb.se

Sjuksköterska med ansvar som webbredaktör och sociala medier

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska med ansvar som webbredaktör och sociala medier

Om du vill kombinera din profession som sjuksköterska och ditt intresse för kommunikation och sociala medier, sök till vår tjänst som webbredaktör och ansvarig för sociala medier!
 
Vi är en modern och innovativ klinik med mål att alltid ligga i framkant. Vi förstår fördelarna med digital kommunikation både internt och gentemot omvärlden via sociala medier. Inspirerande och effektiv kommunikation är viktigt för oss.
 
Vi söker dig som vill och kan förvalta och utveckla webben för vår klinik. Kliniken består av en vårdavdelning, njurmottagning som också inkluderar peritonealdialys- och transplantationsmottagning samt tre behandlingsenheter för hemodialys vid Danderyds sjukhus, Löwenströmska sjukhuset och i Norrtälje. Därför är vårt intranät en viktig kommunikationskanal. 
 
Som webbredaktör har du många kontakter, både internt på kliniken och externt, och arbetar i samråd med sjukhusets kommunikationsavdelning. Du ansvarar för att informationen är korrekt uppdaterad och för att skriva och publicera nyheter och information på vår interna och externa webbsida samt i sociala medier där du även agerar som moderator. Du involveras också i övrigt kommunikationsarbete på kliniken. Du initierar aktiviteter för att sprida kunskapen om vår verksamhet och njurmedicinsk omvårdnad ute i samhället på ett kul och inspirerande sätt. 
 
Du arbetar 30% som webbredaktör och resten av tiden deltar du i det kliniska arbetet på vårdavdelningen. Som sjuksköterska erbjuds du möjligheten att tjänstgöra även på andra enheter eller kliniker på sjukhuset.
 
Kvalifikationer 
  Legitimerad sjuksköterska.  Vi arbetar i EpiServer CMS 11 vilket är en önskvärd kompetens, men vi erbjuder internutbildning. Vana av annat CMS-system är meriterande.  Akademisk utbildning eller motsvarande inom kommunikation och/eller media är meriterande. Du har förstås mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 
 
Personliga egenskaper 
 
För att lyckas i rollen måste du vara noggrann och du levererar som avtalat. Du är bra på att hitta nya vinklar och vässa till texter. Du kan hålla dig inom givna ramar men vågar testa nytt. 
 
Vi erbjuder 
  Intern utbildning som webbredaktör Specifika utbildningar som sjuksköterska inom njurmedicin (njursjukvård i två steg samt fortsatt specialisering i njursjukvård om 15 hp, specifik kompetens i att utföra peritoneal dialys samt administrering av cytostatika) 
 
Känns det som nåt för dig men undrar varför du ska söka till oss? 
 
Främsta skälet är att det är kul att jobba med njurar och på vår klinik. Det finns gott om jobberbjudanden där ute men vi vågar lova att du inte hittar en arbetsplats där du kan påverka så mycket – förutsatt att du är nyfiken och driven.
 
På jobbet kommer du att träffa glada och engagerade kollegor som tycker att njurar är ett fascinerande organ. Efter ditt pass ska du känna att du har gjort ett bra jobb för och med patienten, att du lärt dig något nytt och att du umgåtts med härliga kollegor. Vi investerar i dig och vill så klart få dig att trivas hos oss.
 
Vi är mycket stolta över att ansvara för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. Vi bygger nu Njurcentrum Nord där vi ska lägga extra krut på prevention, att flera patienter kan bli transplanterade och att så många som möjligt själv kan sköta sin dialys. Att vi växer och fortsätter vara en av de bästa ger dig stora möjligheter i din karriär både som sjuksköterska och som kommunikatör.  
 
Ring mig Angela Leal Morán, vårdenhetschef om du vill veta mer eller tryck direkt på ansök-knappen om du är den vi söker.

Dela detta jobb

Sjuksköterska med ansvar som webbredaktör och sociala medier

Danderyds Sjukhus AB