halsojobb.se

Är du sjuksköterska och vill jobba hos oss på MAVA i Karlskoga i sommar och kanske även i höst?

Ta chansen och kom till oss på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) på Karlskoga lasarett, det är här det händer.

Hos oss får du erfarenhet och bra kollegor, och nya utmaningar väntar för dig som söker nya erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. På MAVA behandlar vi patienter med stroke- och hjärtsjukdomar och allmänmedicinska åkommor.

Vi tänker ständigt utanför boxen och vågar ge oss in olika projekt för att utveckla enheten. Vi har startat med utskrivningssamordnare. Vi har två ute team, ett mobilt stroketeam och ett mobilt team för äldre multisjuka som vi kallar närsjukvårdsteam. Vi tänker mycket på hur vi kan utveckla/kompetensväxla och vilka vårdnäraservice tjänster som skulle passa i vår verksamhet.

Ett av våra främsta mål är en god arbetsmiljö för våra anställda och vi lägger stort fokus vid en hög patientsäkerhet. Vi jobbar utifrån de givna riktlinjer som finns när det gäller stroke- och hjärtsjukvård.

Är du nyfiken på oss, vår arbetsplats och våra utvecklingsprojekt? Vi har mycket mer på gång och kanske har du idéer som vi gärna vill veta.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi ser att du har ett driv och förmåga att ta ansvar och egna initiativ och är delaktig i klinikens utvecklingsarbete.

Anställningsform:
Vi kan erbjuda dig ett sommarvikariat mellan 2019-06-17 och 2019-08-31, med rotation mellan dag/kväll/helg, med utrymme till förlängning om planeringen för att utöka vårdplatser går i lås.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jakobsson, avdelningschef MAVA
Tel: 0586-664 45
E-post: anette.jakobsson@regionorebrolan.se 

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
Välkommen med din ansökan till oss, senast 2019-06-02. Vi ser framemot ett första möte. 

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Sjuksköterska MAVA sommar 2019

Företag Region Örebro
Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb