halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska Lungmedicin Gävle 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Sjuksköterska Lungmedicin Gävle 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Är du sjuksköterskan vi söker till ett bemanningsuppdrag i Gävle efter årsskiftet? Nu söker vi dig som har några års erfarenhet som sjuksköterska inom somatisk slutenvård till en vårdavdelning med inriktning lungmedicin. På Lungavdelningen vårdas och utreds patienter med lungsjukdom och allmän internmedicin där de stora patientgrupperna är lungcancer, KOL, astma och respiratorisk insufficiens. Som bemanningssjuksköterska kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter på avdelningen så som exempelvis ge arterilla blodgaser, inhalationer, pleuradränage samt palliativ vård.

Låter det här som ett spännande uppdrag för dig? Uppdraget sträcker sig över perioden v2-13 och med arbetstid treskift. Vi behöver din  ansökan senast 15/11. 

DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från arbete inom akutsjukvård gärna på Lungavdelning. Förkunskaper i journalsystemet Melior är ett krav. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Lungmedicin Gävle 2022

Centric Care AB