halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Korttidsenheten är en verksamhet inom äldreomsorgen dit brukare kommer efter beslut från biståndshandläggare. Besluten kan gälla antingen enstaka korttidsvistelser för vidare utredning av insatsbehov eller regelbundet återkommande korttidsvistelser, ofta som avlastning till anhöriga. Verksamheten har 38 platser varav fyra platser erbjuder möjlighet till palliativ vård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på korttidsenheten har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i det sammanhållna teamarbetet med omvårdnadspersonal, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare.

Korttidsenheten har en hög omsättning på brukare/patienter med många olika former av diagnoser vilket ställer höga krav på ett konstant utvecklingsarbete för att hitta bästa vård och omsorg för våra patienter. Som sjuksköterska är du tillsammans med enhetscheferna och övrig legitimerad personal en viktig ledare av det utvecklingsarbetet. Vi kvalitetssäkrar patientarbetet bland annat med stöd av Senior Alert och Palliativa registret.

Tjänsten avser dagtid. Arbete var fjärde helg ingår.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg och/eller geriatrisk- eller palliativ vård.

Du har god datorvana och behärskar officepaketet. Socialförvaltningen använder Treserva som patientjournalsystem och dokumenterar enligt klassifikationssystemet ICF. Även Take Care används, framförallt dess kalenderfunktion.

Som person är du lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation och yrkesrollen kräver en god samarbetsförmåga då vi arbetar teambaserat. Då korttidsenheten har en hög omsättning på patienter och ett snabbt flöde ställs också krav på flexibilitet och att vara självgående och trygg i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Körkort är inget krav med önskvärt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Mona Klingvall
Enhetschef
0498-268833

Karina Hedengrahn
Enhetschef
0498-268832

Lotta Albers
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-26 87 45

Logga

Sjuksköterska korttidsenhet

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Dela detta jobb