halsojobb.se

Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Lungmottagningen Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-28

Ansök nu

Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Lungmottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Lungmottagningen tillhör Länsverksamhet Lung, Hud, Infektion. Mottagningen bedriver verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter

Till Lungmottagningen söker vi nu en sjuksköterska/kontaktsjuksköterska.
På lungmottagningen som mottagningssjuksköterska kommer du bland annat ha telefonrådgivning, utföra spirometrier, gångtest, röntgen och arteriell blodgastagning. I rollen som kontaktsjuksköterska har du en nyckelroll i vården kring länets lungcancerpatienter.

Vi utför dagligen undersökningar och operativa ingrepp som bronkoskopi, EBUS, pleuradränage, pleuratappning och torakoskopi.
Som mottagningssjuksköterska på lungmottagningen ingår även egna patientbesök med exempelvis syrgasutprovning. Vi ansvarar för samtliga patienter med hemrespiratorbehandling i länet.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har du några års erfarenhet inom yrket är det meriterande, särskilt med erfarenhet från lungsjukvård. Är du intresserad av onkologi och har du utbildning inom detta ser vi det som meriterande. I och med att en stor del av vården bedrivs med högteknologisk apparatur ser vi gärna att du även har ett visst tekniskt intresse.

Vi söker dig med personlig mognad, som har en väl utvecklad empatisk förmåga. Vi förutsätter även att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt, är förändringsbenägen, lyhörd samt att du kan arbeta självständigt men ändå förstå vikten av att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsvidare med placering på Sundsvalls sjukhus. Tillträde enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 9999-12-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kajsa Larsson

Tf enhetschef

Telefon: 073-8221611

E-post: kajsa.larsson@rvn.se

 

Natalie Eriksson

Vårdförbundet

Telefon: 060-182331

E-post: natalie.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Lungmottagningen Sundsvall

Region Västernorrland