halsojobb.se

Sjuksköterska kommunal sjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-26

Ansök nu

Sjuksköterska kommunal sjukvård

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg. Vi drivs av våra ledord om att skapa bra dagar tillsammans och söker nu dig som vill vara med oss i detta inom Linköpings kommun och patienter inom särskilt boende. 

Arbetsbeskrivning

Hos oss arbetar du på "din" verksamhet kombinerat med viss jourtjänstgöring som breddar din kompetens ytterligare inom Linköpings kommuns LSS och Råd & Stöd. Du arbetar tillsammans med verksamhetschef på plats för att ge bästa möjliga hälso-och sjukvård för dina patienter tillsammans med teamet omkring dig. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • hantera läkemedel

  • ge infusioner

  • hantera medicinteknisk utrustning 

  • göra bedömningar

  • planera åtgärder och uppföljningar

  • rådgivning och vägledning till omvårdnadspersonal 

  • assistera vid läkares myndighetsutövning 

  • jourtjänstgöring, 1 helg och 2 kvällar på 6 veckor.

På https://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/arbeta-hos-oss/hsl/ kan du se exempelschema, uppdragsbeskrivning och annat som kan vara intressant för dig. Vi erbjuder individuellt utformad introduktion eftersom vi vet att alla har unika bakgrunder och i detta ingår ett mentorskap. Kontinuerlig kompetensutveckling sker i organisationen genom workshops i delegeringsprocessen, medicinskteknisk utrustning och annat som efterfrågas av våra medarbetare. Vi erbjuder även möjlighet att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar, efter eget intresse och relevans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med särskild kompetens och/eller erfarenhet av geriatrisk vård. Vi ser det som meriterande om du har påbyggnadsutbildning som ger dig en djupare förståelse för hela människan så som distriktssköterskeutbildning eller annan specialistutbildning riktad mot hemsjukvård. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt, då arbetet innebär patient-och anhörigkontakt samt dokumentation. Du behöver även ha B-körkort för bil med manuell växel då jourtjänstgöringen kräver detta.

Du har förmågan att driva, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har som sjuksköterska ett viktigt och framstående uppdrag, vilket gör att du känner en stolthet i din profession. Din förmåga att lyssna in patienter och kollegors olika behov är välutvecklad och du sätter stort värde vid kvalitén i ditt arbete. Du är självgående samtidigt som du ser lösningar i ett gott samarbete.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 4927

Dela detta jobb

Sjuksköterska kommunal sjukvård

Linköpings kommun