halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska kommunal sjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska kommunal sjukvård

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg som arbetar med att ge en god och kvalitetssäker vård till kommunens medborgare inom hemsjukvård, kommunsjukvård och rehabilitering. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt fysio- och arbetsterapeuter.

Uppdraget som sjuksköterska i vår organisation omfattar kommunsjukvård i särskilt boende såsom servicehus, korttidsplatser eller vårdboende, samt hemsjukvård i patientens ordinära boende. Vi söker nu dig som vill arbeta inom kommunsjukvård.

Leanlink står inför en förändringsresa och ska gå från att vara en utförare till att vara en medskapare. Du som medarbetare kommer att ha en viktig roll som medskapare i förändringen och har möjligheten att påverka framtidens vård och omsorg inom Linköpings kommun. 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska inom kommunsjukvården har du många varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du arbetar tätt med verksamhetschef på plats och omvårdnadspersonal för att ge bästa möjliga hälso-och sjukvård för dina patienter tillsammans. 

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för att göra självständiga bedömningar samt leda och utföra sjukvårdsinsatser. Du kommer bland annat att planera åtgärder och genomföra uppföljningar, hantera läkemedel och medicinteknisk utrustning samt assistera vid läkares myndighetsutövning. Arbetet innebär även att utbilda, vägleda och delegera personal i omvårdnadsarbetet.

I arbetet förekommer viss jourtjänstgöring inom Leanlinks andra affärsområden LSS Funktionsstöd och Råd & Stöd som breddar din kompetens ytterligare. Jourtjänstgöringen innefattar oftast en helg samt två kvällar på ett rullande 6-veckorsschema. 

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss via länken: https://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/arbeta-hos-oss/hsl/

Vi erbjuder individuellt utformad introduktion med ett mentorskap under din första tid hos oss. I syfte att stärka dig i din roll erbjuder vi dig även kompetensutveckling, exempelvis genom interna utbildningar och workshops. Du har också möjligheten att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar efter behov och eget intresse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med särskild kompetens och/eller erfarenhet av geriatrisk vård och arbete inom äldreomsorg. Vi ser det som meriterande om du har påbyggnadsutbildning såsom distriktssköterskeutbildning eller annan specialistutbildning riktad mot hemsjukvård. 

Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt, då arbetet innebär kontakter med patienter och anhöriga samt dokumentation. Du behöver även ha B-körkort för manuellt växlad bil då jourtjänstgöringen kräver detta.

Vi söker dig som har förmågan att driva, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Din förmåga att lyssna in patienter och kollegors olika behov är välutvecklad och du sätter stort värde vid kvalitén i ditt arbete. Då arbetet i stor utsträckning är självständigt är det viktigt att du är självgående samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete med övrig omvårdnadspersonal.

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.  

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 4927

Dela detta jobb

Sjuksköterska kommunal sjukvård

Linköpings kommun