halsojobb.se

logga

Sjuksköterska - kom och jobba på BB!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Sjuksköterska - kom och jobba på BB!

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till BB i Göteborg. I Arbetsuppgifterna ingår bland annat provtagning, sätta pvk och dokumentation.

UPPDRAGSPERIOD
Omgående - vecka 49

ARBETSTIDER 
Dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på BB, neonatal eller kirurgavdelning. 
 
OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska - kom och jobba på BB!

Centric Care AB