halsojobb.se

Har du alltid undrat över hur det är att vara sjuksköterska på ett av Europas största universitetssjukhus? På AVA i Huddinge är vi stolta över hur vi skapar värde för patienten i det akuta skedet. Vår arbetsglädje bidrar till att patienten får den bästa vården.

Stämningen hos vårdpersonalen på AVA är ett säljande koncept i sig! Bättre arbetsgrupp får man leta efter."

Carolina, sjuksköterska på AVA

Det som utmärker vår enhet är att dagarna är så varierande. Vi tar emot patienter med akuta tillstånd inom flertalet specialiteter; medicin, kirurgi, infektion och ortopedi direkt från Akutmottagningen. Detta gör att du som sjuksköterska erhåller en bred kompetens inom akutsjukvård. Hos oss undersöks, diagnostiseras och behandlas patienterna i det akuta skedet och när patienten är diagnostiserad flyttas patienten för vidare vård på annan enhet. I snitt är patienterna kvar hos oss cirka 1,5 dygn. Vi är snabba i våra bedömningar och i våra insatser – det är därför vi älskar akutsjukvård! På vår enhet är vi måna om vårt teamarbete och arbetsglädje, vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi vill att fler ska få möjlighet att se hur bra vi faktiskt har det så därför bjuder vi in dig till att hospitera hos oss.

Ta med en vän. Eller en kursare. Eller en kollega. Vi vill veta mer om er men framför allt ska ni få möjlighet att veta mer om oss.

Klicka på "Sök tjänsten" och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort för att boka in ett hospiteringstillfälle.

Välkommen!

Hälsar

Ellinor, Emilia och Madeleine Omvårdnadschefer på AVA Huddinge, med personal

 

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sjuksköterska, kom och hospitera hos oss på AVA!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb