halsojobb.se

logga

Sjuksköterska Kolorektalkirurgi Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-23

Ansök nu

Sjuksköterska Kolorektalkirurgi Stockholm

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och utvecklas i mötet med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från arbete på kirurgisk slutenvårdsavdelning, till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska i Stockholm. Uppdraget innebär arbete som sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning med inriktning kolorektalkirurgi. 

Vi söker dig som kan jobba under perioden oktober till november 2021 med goda chanser till förlängning. Efter avslutat uppdrag finns möjlighet att boka fler spännande uppdrag i Stockholm. Det finns möjlighet att jobba dag, kväll och natt, vardag samt helg. 
 
DIN PROFIL
För att vara aktuell för det är uppdraget krävs minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Legitimerad Sjuksköterska inom slutenvård. Vana av att arbeta med EDA är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete med kirurgisk slutenvård. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Kolorektalkirurgi Stockholm

Centric Care AB