halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska Kirurgi övre buk Stockholm 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-09

Ansök nu

Sjuksköterska Kirurgi övre buk Stockholm 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från arbete inom slutenvård och kirurgi till ett bemanningsuppdrag på en högspecialiserad kirurgiavdelning söder om Stockholm. Uppdraget finns på en kirurgisk vårdavdelning med inriktning övre buk. Kunden vårdar både medicinska patienter, det vill säga patienter med sjukdom i levern (hepatologi),  patienter som fått cytostatika i levern, patienter som gör transplantationsutredningar samt kirurgiska patienter som opereras i levern på grund av primärtumör eller metastas.  

Som bemanningssjuksköterska kommer du att sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom högspecialiserad vård. Du kommer att arbeta med avancerad omvårdnad inom hepatologi och kirurgi. 

Vi söker dig som finns tillgänglig och kan jobba Januari - Februari 2022 med möjlighet till förlängning. Du kan själv välja att arbeta dag/kväll, treskift eller natt. 

DIN PROFIL

För att vara aktuell för det är uppdraget krävs minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Legitimerad Sjuksköterska. Meriterande med tidigare erfarenheter inom hepatologi eller kirurgi. 

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Kirurgi övre buk Stockholm 2022

Centric Care AB