halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska, Kärlkirurgisk avdelning, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Sjuksköterska, Kärlkirurgisk avdelning, Solna

Referens nummer

2021/2864

Om oss

Vi söker en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med en intressant patientgrupp, med många olika diagnoser. Här har du möjlighet att göra skillnad och du kan samtidigt lära dig mycket. Särskilt du som är i början av din karriär som sjuksköterska.

På vår avdelning har vi Kärlkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Kärlkirugi finns enbart på 2 sjukhus i hela Stockholmsregionen, vilket innebär att vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård för Kärlkirurgiska patienter från hela regionen. Vi har även ett utomlänsuppdrag och vårdar patienter från andra regioner.

Avdelningen har 14 vårdplatser. Då arbetar vi i 3 vårdlag bestående av 1 sjuksköterska samt 1 till 2 undersköterskor, vilket innebär ca 4-5 patienter per vårdlag. Vi har särskilda nattsjuksköterskor som enbart tjänstgör på natten. På avdelningen arbetar även avdelningsläkare som är stationerad på avdelningen 1 vecka i taget. I övrigt finns naturligtvis arbetsterapeut samt fysioterapeut i nära samarbete runt patienten.

Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten i syfte att hela tiden höja standard, att ta till oss ny evidens för det vi utför. Som medarbetare är du delaktig i dessa aktiviteter.

Du arbetar dag och kväll, tjänsten innebär även helgtjänstgöring med två av fem helger.

Vi tillämpar individuell schemaläggning, där det finns möjlighet till variationer.

Vi erbjuder

 • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!

 • Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning enligt inskolningsprogram.
  Utbildningssjuksköterska håller i utvärdering under pågående inskolning.

 • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola

 • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi (2 dagar)

 • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området

 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.

 • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.

Vi söker

 • Dig som känner sig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

 • Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

 • Förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna.

 • Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är på heltid, möjlighet finns att arbeta på reducerad tid. Anställning sker fortlöpande.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

 • Erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdavdelning

Meriterande:

 • Erfarenhet av kärlkirurgisk omvårdnad

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Kärlkirurgisk avdelning, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset