halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar. Vi erbjuder ändå det stora sjukhusets resurser i flera avseenden och en hög kompetens inom en rad områden. Tillgängligheten till vården på Gotland är fortsatt bland den högsta i landet både när det gäller att få ett läkarbesök och en operation. Målen för kömiljard och vårdgaranti uppfylls, även under sommarmånaderna.

Arbetsuppgifter

Intensivvårdsavdelningen på Visby lasarett, är en väl fungerande avdelning med fem intensivvårdsplatser, där sjuksköterskor och undersköterskor arbetar i team och ansvarar för omvårdnaden av svårt sjuka intensivvårds patienter.

Då vi finns på en ö, så är arbetet på avdelningen mångfacetterat. Förutom allmän intensivvård inom medicin, infektion, kirurgi och barn är vi också HIA, samt har på nätter och helger även postoperativ funktion.

Vi har en väl utvecklad MIG-funktion, samt är samordnare av alla inkommande larm. Då sjukhuset är litet, och vårdplatsantalet begränsat fungerar vi även som internmediäravdelning när så krävs. Vid behov av specialist intensivvård, transporteras patienter till fastlandet, där vi har samarbetsavtal med olika sjukhus.
Detta medför att arbetet blir varierande och roligt.

Nattjänstgöring med heltidsmått 34,33 timmar per vecka.
Blandad tjänstgöring kan eventuellt vara aktuellt. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Kvalifikationskrav

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård och som har erfarenhet inom specialiteten.

Du är självständig i ditt arbete och trygg i din profession, samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du ska ha god samarbetsförmåga då vi arbetar i team runt patienten samt kunna anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som är social, positiv och lösningsfokuserad. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i ett arbetsteam där det är högt i tak.

Vi använder oss av journalsystemen Take Care och PASIVA.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Lena Billqvist
Enhetschef
0498-204330, 0704476839

Kerstin Blomgren
Enhetschef
0498-208610, 0704476702

Petra Gudinge Olofsson
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268004

Logga

Sjuksköterska intensivvård, natt

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb