halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska inom infektionssjukdomar och beroendeproblematik

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Sjuksköterska inom infektionssjukdomar och beroendeproblematik

Referens nummer

2021/969

Är du nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och brinner för infektionssjukvård? Har du även ett stort intresse för psykiatri och beroendevård samt vill bli en del av vår unika verksamhet? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Under första året som anställd få gå en intensivkurs på tre dagar med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad

 • Individuellt anpassad introduktion

 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare

 • En kompetensmodell som sträcker sig från generell omvårdnad till magisternivå där vidareutveckling inom specialområden och forskningsmöjligheter är naturliga delar

 • Picc-lineverksamhet, där våra erfarna sjuksköterskor sätter centrala infarter på Infektionsklinikens patienter 

 • Dubbelkompetens inom både beroendevård och infektionssjukvård

 • Många erfarna kollegor

 • Infektionsjour specifikt kopplad till infektionssjukvården inom sjukhuset

Om tjänsten
Vår avdelning är infektionsavdelning som har en samverkansenhet med Beroendecentrum. Vi vårdar infektionspatienter både med och utan beroendeproblematik. Avdelningen är unik i sitt slag och bedrivs enligt I54-modellen med rutiner och förhållningssätt framtagna för att skapa en trygg vårdmiljö. Samtidigt som infektionen behandlas så sker en social planering på avdelningen så att utskrivningen blir så bra som möjligt.

I rollen som sjuksköterska kommer du leda omvårdnadsarbetet i tätt samarbete med en undersköterska. Tillsammans arbetar ni för att ge patienten den bästa vården och bemötande. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar exempelvis olika former av läkemedelshantering, så som att blanda antibiotika, och social planering.

Vi söker dig som:

 • tar ansvar för det egna arbetet och är ansvarsfull nog att be om hjälp när situationen kräver.

 • är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet.

 • tycker om att hålla dig uppdaterad, både gällande din egen yrkesroll men även gällande den vård som bedrivs på avdelningen.

 • finner dig i en föränderlig vardag och anpassar dig efter vad situationen kräver. I nya situationer reflekterar du kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

 • känner stolthet gällande både din yrkesroll och arbetsplats samt anser att det är viktigt att agera i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer.

 • skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du delar vår tanke om att alltid visa respekt för patienten samt att ge en säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: Examen som specialistsjuksköterska med inriktning infektionssjukvård, handledarutbildning och/eller vidareutbildning inom psykiatri. Även erfarenhet av akutsjukvård, infektion och/eller psykiatrisk vård är meriterande.

”Jag började för 11 år sen och tänkte att jag ger det 2 år så får vi se.
Under dessa två åren insåg jag vilken fantastisk patientkategori som finns här.
Kombinationen av patienter och personal gör att detta är en hel underbar plats att jobba på.”

- Patrik, sjuksköterska 

Varmt välkommen att söka!

Urval sker löpande och annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
Asbjörn Horntvedt. 08-58587063

Dela detta jobb

Sjuksköterska inom infektionssjukdomar och beroendeproblematik

Karolinska Universitetssjukhuset