halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vill du arbeta med patienter i olika åldrar i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda. Vill du få kunskaper om infektionssjukdomar, vårdhygien och smittskydd?
Ta chansen och börja arbeta med oss! Vi har en trivsam avdelning med öppet klimat och god kamratskap mellan yrkeskategorierna.
På infektion och lungmedicin A2 vårdas patienter med sjukdomar som pneumoni, sepsis, sårinfektioner, endokardit, lungcancer och KOL. Vi vårdar även patienter med isolering krävande sjukdomar som t.ex. Multiresistenta bakterier, tuberkulos etc.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bedöma patientens omvårdnadsbehov och tillsammans med patienten göra en gemensam omvårdnadsplan och ansvara för att den följs. Dokumentation utifrån Tace care journalsystem.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och intresse av infektionssjukvård och som vill arbeta natt.

Som sjuksköterska är du empatisk och känner dig lugn och trygg i din yrkesroll. Du kan arbeta självständigt samt är mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation.

Hos oss har du möjlighet till stor flexibilitet genom att du själv får lägga ditt önskeschema.
Avdelning A2 har 14 vårdplatser, enkelrum och några isoleringsrum med sluss. På natten arbetar tre anställda 2 sjuksköterskor och 1 undersköterska. 
Kurser inom infektion är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Pauline Mattsson
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268287

Cathy Edin
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268287

Karin Gustafson
Tf enhetschef
0498-268250

Logga

Sjuksköterska infektions- och lungmedicin, natt

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb