halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska HIA Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Sjuksköterska HIA Stockholm

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från slutenvård till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Stockholm. Uppdraget innebär arbete som sjuksköterska på hjärtintensivvårdsavdelning. Kunden bedriver så kallad HIA klass-1 vård, vilket är den högsta graden av övervakning och behandling inom hjärtintensivvård. Vården på avdelningen omfattar Non Invasiv Ventilation, blodgas analys och tolkning, temporär pacemakern behandling, Invasiv tryckmätning via artärkatetern, Central Ven Pressure mätning via CVK, handhavandet med Centrala infarter CVK, administrering av inotropa läkemedel via CVK och Perikarddrän inläggning och tappning.

Vi söker dig som kan jobba extra på avdelningen under perioden december 2021 till och med februari 2022. Du kan välja att endast jobba ströpass på avdelningen eller kombinera arbete på avdelningen med andra uppdrag hos kunden. 
 
DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska inom slutenvård. För att vara aktuell för uppdraget skall du kunna hantera inotropi, invasivt övervak, NIV (Bipap/cpap) samt tolkning av telemetri (ischemi/arytmi). Utbildning inom A-HLR är ett krav. 

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska HIA Stockholm

Centric Care AB