halsojobb.se

Sjuksköterska för vikariat med möjlighet till förlängning till Byle Gård

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Sjuksköterska för vikariat med möjlighet till förlängning till Byle Gård

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats? Vi på Byle Gård, Förenade Care, söker sjuksköterska för vikariat med möjlighet till förlängning.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 
Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser.

På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede förekommer. Vi arbetar i multidisciplinära team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. 

Vi bedriver vård med kvalitet. Vi har t.ex. egen kock och patienterna har tillgång till taktil massage och ”skapande verkstad”. Hos oss är inget omöjligt. 

Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården. Flera av dina blivande arbetskamrater är specialistutbildade inom palliativ vård. 

ARBETSUPPGIFTER 
Hos oss får du arbeta som sjuksköterska på en palliativ enhet för vård i livets slutskede med glada, kompetenta arbetskamrater med stort intresse för palliativ vård. 

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom liknande verksamhet, men det är inte ett krav. Intresset för palliativ vård är det viktigaste.  

Vi ser att du har ett stort intresse av palliativ vård. Är intresserad av att vidareutveckla dig och den verksamhet där du arbetar. 

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och är flexibel, men också att du ser vinsterna av samarbete och samverkan.

Du har ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt. Personlig lämplighet är viktig för oss. Vi arbetar enligt den palliativa vårdfilosofin där de fysiska, psykiska, sociala och existentiella/andliga dimensionerna har samma värde.

KRAV 
Legitimerad sjuksköterska

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Vikariat 

LÖN 
Månadslön, kollektivavtal finns

TILLTRÄDE
2019-06-01 eller enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2019-04-12. Anställning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

KONTAKTPERSON 
Enhetschef Hanna Österholm
Bitr Enhetschef Linda Lilius
Växel: 08-514 440 00 
Direkt: 08-514 440 05
Mobil: 0733 581 685

UTDELNINGSADRESS 
Byle Gård, Jarlabankesväg 46, 187 77 Täby

Dela detta jobb

Sjuksköterska för vikariat med möjlighet till förlängning till Byle Gård

Förenade Care AB