halsojobb.se

Sjuksköterska för timvikariat/sommarvikariat till Ferlin

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

Sjuksköterska för timvikariat/sommarvikariat till Ferlin

Förenade Care tog över driften av Ferlin vård- och omsorgsboende 2019-01-08 och med anledning av det söker vi nu timvikarierande sjuksköterska som kan hjälpa oss att bemanna vid sjukdom, semester samt utbildning. Vidare behöver vi även sjuksköterska för sommarviakriat juni-aug- 19. Vi hoppas att just DU vill vara med och utveckla vår verksamhet. Ferlin är uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård och med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har en arbetsledande funktion där du leder och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Du arbetar i team tillsammans med gruppledare, sjukgymnast, arbetsterapeut, Leva Livet Inspiratör, Vårdhundsteam samt omvårdnadspersonal. En läkare finns också knuten till verksamheten. 

Arbetstid/Varaktighet
Timanställd sjuksköterska som har möjlighet att arbeta under ordinarie sjuksköterskors ledighet samt vid sjukdom mån-fredag, dagtid samt röda dagar som infaller mitt i veckan. Vi behöver även sommarvikarierande sjuksköterska för att täcka upp för sommarsemester. 

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
2019-04-23. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Sjuksköterska för timvikariat/sommarvikariat till Ferlin

Förenade Care AB