halsojobb.se

Sjuksköterska för operationsplanering inom urologi sökes!

Ort
Utgår

2021-10-26

Ansök nu

Sjuksköterska för operationsplanering inom urologi sökes!

Varmt välkommen att söka tjänsten som operationsplanerande sjuksköterska hos oss!

Vi erbjuder
På avdelningen har vi en positiv inställning till både personlig utveckling och utveckling av verksamheten och söker en likasinnad person. Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Hos oss får du även en individuellt anpassad introduktion samt en vägledande mentor för att ge dig en så bra start hos oss som möjligt.

Om tjänsten
I rollen som operationsplanerande sjuksköterska är du tillsammans med dina kollegor ansvarig för långsiktig och kortsiktig planering av de urologiska operationerna i Huddinge.

Arbetet består delvis av mottagningsverksamhet, dit patienter kommer för inskrivningssamtal inför operation och delvis av operationsplaneringsuppdraget. Samarbete med andra enheter är också en viktig del av arbetet. Vi använder oss av journalsystemet Take Care och Orbit.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.

  • Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter.

  • Hanterar stress på ett konstruktivt sätt och är flexibel.

Eftersom rollen innebär ett komplext arbete med många aspekter att ta hänsyn till värdesätter vi att du har ett ordningsamt och noggrant arbetssätt med ett öga för detaljer.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Goda kunskaper i Take Care och Orbit.

  • Tidigare erfarenhet av operationsplanering och/eller Urologi.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska för operationsplanering inom urologi sökes!

Karolinska Universitetssjukhuset