halsojobb.se

Sjuksköterska, finns 2 kollegor som vill byta inriktning?

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

Sjuksköterska, finns 2 kollegor som vill byta inriktning?

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor till vårt Demensboende på Norshöjden i Falun.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Vi samarbetar vi med A &Os 2 övriga enheter på helger/helgdagar och då arbetar man som SSK var 8:e helg. Del av tjänst kan komma att vara på syster-enhet i Falun.

Körkort är ett krav då man kan behöva ta sig mellan enheterna jourhelg, företaget har bil som används av jouren.

Vi undanber oss rekryteringshjälp från bemanningsföretag

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
Mellan 75-100% med tjänstgöring, dag, var 8:e helg. Tillsvidare
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:
Verksamhetschef, Lena Kristoffersson
Mail: lena.kristoffersson@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0763-18 62 90

eller

Bitr. verksamhetschef, Catrin Eriksson
Mail: catrin.eriksson@ansvarochomsorg.se

  • Deltid
  • Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
  • Ansök före okt 11

Anställningsarea

Use ctrl + scroll to zoom the map

Map data ©2020 Google

Terms of Use

Report a map error

Falun, Sverige

Dela detta jobb

Sjuksköterska, finns 2 kollegor som vill byta inriktning?

A&O Ansvar och Omsorg